SMartNL NL

Begroten van jouw project

In The Activity biedt SMart een manier om jouw projecten te begroten zodat je altijd overzicht houdt op de financiële status van jouw project.

Het geeft je altijd inzicht in:

 • jouw verwachte uitgaven
 • jouw begroting aangepast aan veranderingen die je verwacht
 • jouw actuele saldo, dat een samenvatting toont van je inkomsten en uitgaven.

Hoe maak je een projectbegroting?

 1. Maak een inschatting
  Maak in the Activity posten aan van inkomsten en kosten die je verwacht
 2. Pas aan en start je project
  Wanneer de afspraken met opdrachtgevers of fondsen officieel worden, kun je je budget aanpassen richting een realistischer overzicht van het project. SMart kan een deel van jouw verwachte inkomsten uitbetalen waardoor je direct kunt beginnen met jouw project.
 3. Beschrijf je inkomsten en uitgaven zo gedetailleerd mogelijk
  Jouw Activiteit geeft een overzicht van jouw actuele inkomsten en uitgaven. Zo weet je precies wat je kunt uitgeven en wat je nog binnenkrijgt op elk moment van het project. Een grote plus is bovendien dat iedereen binnen het project ook kan meekijken met de begroting.
 4. Afronden van jouw project
  Was het nou succesvol of hebben jullie bij moeten leggen? The Activity maakt een financiële rapportage van jouw begroting. Een dergelijk rapport is hartstikke handig om in te sturen naar subsidieverstrekkers én voor je eigen overzicht op de financiële status van het project.

Een paar suggesties

Heb je nog nooit een begroting gemaakt? Neem dan contact op of bezoek een van de (online) trainingen!

SMart is constant in ontwikkeling. Dit vraagt om jouw input, daarom horen we graag jouw feedback! Waar loop jij tegenaan bij het maken van een begroting? en we’d love to receive any feedback you can give in order for us to improve the budgetting tool.


Register       Meet us